Nyheter‎ > ‎

Maksimalt antall deltagere i turrittet (40km) settes til 200

posted Aug 22, 2013, 10:54 AM by Sunnanrittet SunnanCK
Denne sesongen har det vært deltagerrekord i de fleste terrengturrittene i Trøndelag. Arrangørene har også sett at mange venter med å melde seg på til like før rittdagen. På Fosen Terreng (1. mai) kom det nesten tre ganger så mange som antall forhåndspåmeldte en knapp uke før rittet. På Tour of Inderøy (1. juni) kom det dobbelt så mange som antall forhåndspåmeldte. Senere har trenden med deltagererekorder fortsatt, også i de store rittene som Tour de Tomtvatnet og nå senest i Pilegrimsrittet.

Per i dag (22.8.2013) er det 80 som er påmeldt til Sunnanrittet (40km-løypa) og det er enda to og en halv uke igjen til rittet. Det kan altså skje at vi får en enda større påmelding enn det vi hadde drømt om.

I likhet med de andre arrangørene er målet vårt at alle som kommer hit skal få en positiv opplevelse. Derfor ser vi oss nødt til å begrense antall deltagere til 200 syklister i turrittet (40km). Dette både av hensyn til logistikk og forberedelse av innsatsen til de mange frivillige som stiller opp. Deltagerkapasitet kommer deretter til å bli en viktig del av evalueringen i forberedelsen av neste års ritt.

For å være sikret startnummer i turrittet anbefaler vi derfor alle om å bruke forhåndspåmeldingen vår. Avgiften er kroner 200 (+ eventuell engangslisens) frem til den 3. september. Deretter går den opp til kroner 300. Påmeldingsskjemaet finner du her.


Comments