Nyheter‎ > ‎

Kortfilmkonkurranse! Fotokonkurranse!

posted Sep 5, 2014, 9:02 AM by Sunnanrittet SunnanCK   [ updated Sep 11, 2014, 9:42 AM ]
Konkurransen skjer som i fjor i samarbeid med Clas Ohlson.

FOTO:
Du kan sende en e-post til
rune.ostgard@gmail.com med link til en nettside der du har lagret dine bilder. Alternativt kan du låne oss en minnepenn med bildene på. Vi henstiller om at du merker de 10 bildene som du synes er dine beste bidrag.

Frist for å sende oss bilder er 20.9.2014 (fristen har blitt utvidet fra 10.9.2014).


KORTFILMKONKURRANSE:
Nytt av året er kortfilmkonkurransen. Lag den kuleste 5-minutts filmen om Sunnanrittet 2014 basert på råfilm som vi skaffer til veie. Det filmes fra helikopterkamera, deltagerkamaera og diverse stasjonære og mobile kamera langs løypa.

Meld deg på med å sende en e-post til rune.ostgard@gmail.com med din postadresse, sammen med en link til filmer på nettet som du selv har lagd (slik at vi ser at du har prøvd å gjøre slike ting før). Deretter sender vi deg en minnepenn med råfilm som du kopierer, og deretter leverer minnepinnen tilbake så snart som milig.

Frist for å melde seg på er 20.9.2014.

Frist for å sende inn ditt kortfilmbidrag er 15.10.2014.

FELLES REGLER:
Det er et vilkår for å delta at materialet ikke skal være rettighetsbeheftet, dvs. at alle, også Sunnan CK/Sunnanrittet kan videredistribuere foto og film fritt. Vinnerbidragene vil bli behørig omtalt på vår facebook- og nettside.

Vinnerne får et Samsung kompaktkamera, til en verdi av kroner 1.089. I tillegg får vinneren av kortfilmkonkurransen en ekstra fin overraskelsespremie. Trøstepremier til andre gode bidrag kan det også bli!
Comments